3 gode fodboldcitater

3 gode fodboldcitater

Gennem tiden har der været mange gode fodboldcitater, som kendte personer har sagt. Der er utrolig mange citater, og jeg har læst dem alle igennem (mere eller mindre). Derfor har jeg valgt 3 gode fodboldcitater, som du måske kunne finde interessante.

Nogle af citaterne er mere kendte end andre, men jeg har valgt 3 citater, som jeg selv finder både motiverende og sjove. Du kan selv vurdere, hvad du synes om dem.

Det første citat, som jeg har valgt er et citat af Bill Shankly, der var manager for fodboldholdet Liverpool F.C. fra 1959-1974. Alle Liverpool fans kender med garanti til denne legendariske manager, og han var medvirkende til at føre til tops, samt revolutionere både Liverpool’s træningsfaciliteter, stadion mm. Et af hans mest kendte citater er følgende:

”Mange regner fodbold for at dreje sig om liv eller død. Jeg kan forsikre jer om, at det er meget vigtigere end dette!” – Bill Shankly

Hvis du er inspireret til at finde flere citater med Bill Shankly, så findes der MASSER rundt omkring på nettet.

Det andet citat jeg har valgt, er af gode gamle Ronaldo, som er tidligere brasiliansk fodboldspiller, samt tidligere Real Madrid spiller. Han er blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller 3 gange, og han har scoret 83 mål i 127 kampe for Real Madrid.

Citatet er følgende:

”Vi tabte fordi vi ikke vandt”
– Ronaldo

Det tredje og sidste citat jeg har valgt, er et fodboldcitat i den mere humoristiske form. Citatet kommer fra Terry Venables, som både har spillet for Chelsea og været manager for mange kendte klubber gennem tiden. Han vandt bl.a. La Liga med Barcelona i 1984-85. Citatet ses nedenfor.

“Jeg står med blandede følelser lige nu – det er som at se ens svigermor køre ud over en klippe i ens egen bil.”
– Terry Venables

 Det sidste citat kan man selv fortolke (hehe).


Visit-kort-Kristoffer Krüger

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*