app til fodboldtræning

Mangler du en APP til fodboldtræning?

Vil du lige besvare dette spørgeskema inden du læser videre?


APP til fodboldtræning?

Mangler du en APP til fodboldtræning?

SE RESULTAT

Indlæser ... Indlæser ...

Jeg har gennem længere tid, tænkt over at påbegynde udviklingen af en fodbold APP. Det er sådan set ikke nogen unik idé, og derfor vil jeg gerne høre DIN mening, omkring denne APP til fodboldtræning. Mangler du en god brugervenlig APP, til din daglige fodboldtræning?

Helt enkelt skal det være en fodboldtrænings APP, som indeholder et kæmpe øvelsebibliotek udelukkende med gode fodboldøvelser, som DU kan blive inspireret af. Da jeg gennem de seneste mange måneder har opbygget mit helt eget unikke øvelsesbibliotek, som du jo også kan købe som E-BOG på denne side, så ser jeg det som en god mulighed for at udnytte disse fodboldøvelser endnu bedre, så endnu flere fodboldtrænere kan få glæde af øvelserne i deres daglige fodboldtræning.

Jeg har på nuværende tidspunkt ikke fundet en tilsvarende fodboldtrænings APP, som indeholder alle disse unikke fodboldøvelser, som samtidig er brugervenlig! Kender du en god APP til fodboldtrænere? Så smid en kommentar nedenfor.

Som fodboldtræner kigger man ofte på dagens træning i sidste øjeblik, og derfor kunne det være perfekt med et øvelsesbibliotek direkte i lommen. Med et øvelsesbibliotek direkte i lommen kunne man tilrettelægge dagen træningspas, 5 min. inden træningen begynder. Hvis du ikke ved hvordan du skal sammensætte forskellige fodboldøvelser, så kan du købe vores komplette sæson-program, hvor vi har gjort det for dig.

Jeg håber du vil hjælpe mig på, og eventuelt komme med gode idéer nedenfor i kommentarfeltet. Måske du har en fed idé til en god funktion, som min kommende APP skal indeholde? Eller måske mener du ikke, at det er nødvendigt med sådan en APP? Jeg ville elske at høre din mening, så skriv endelig en kommentar nedenfor. Mange tak.

Visit-kort-Kristoffer Krüger


 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

2 kommentarer til “Mangler du en APP til fodboldtræning?

  1. Hej Henrik.
    Mange tak for din kommentar.
    Fedt, at du kan lide idéen – jeg skal se, hvad jeg kan gøre for at føre den ud i virkeligheden.

    Venlig hilsen
    Kristoffer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*