Bliv den bedst forberedte træner i klubben!

Jeg formoder, at du er fodboldtræner i din fritid ligesom jeg. Det er skønt, ikke? Man kommer ud i det “fri”,  man laver det man præcis har lyst til, hygger sig med sine spillere og det hele er perfekt!
Nedenfor kan du se, hvorfor jeg har lavet denne hjemmeside:

#Årsag

Kender du også det, at man ikke rigtig har forberedt sig til dagens træningspas? Det kender jeg nemlig alt for godt, og derfor besluttede jeg mig for at gøre noget ved det! Alt for for ofte kom jeg til træning, hvor jeg egentlig burde have forberedt mig, men ikke havde gjort det pga. en travl hverdag, andre interesser eller noget helt tredje. Det endte derfor med, at jeg faldt tilbage på det “gode gamle” fodboldøvelser, som jeg havde præsenteret for spillerne 100 gange før. Hvor fedt er det lige? Her taler jeg altså både på vegne af spillerne og som træner, da jeg har oplevet begge dele. Det er ikke sjovt som spiller at udføre disse øvelser uge efter uge uden nogen sammenhæng og strukturering. Motivationen dalede og kvaliteten forsvandt. Som træner er dette bestemt heller ikke fedt! Man ønsker selvfølgelig at ens fodboldspillere skal yde det bedste de kan til hver træning, og når de ikke gør det, er det IKKE sjovt at være træner. Man vil da helst se fremskridt… Vil man ikke?

#Løsning

Jeg besluttede mig, som skrevet før, at gøre noget ved dette. Derfor begyndte jeg at opbygge et
øvelsesbibliotek gennem mange måneder, hvor jeg både lavede øvelser til skud træning, fysisk træning, angrebstræning, forsvarstræning og teknisk træning. I mit øvelsesbibliotek er der nu over 100 fodboldøvelser, som jeg har lavet gode beskrivelser og illustrationer til.

Med hjælp fra mit øvelsesbibliotek begyndte jeg så småt at sammesætte hele træningspas med 1,5 times varighed. Ligesom når man forbereder sig til en normal træning. Det var vigtigt for mig at lave træningspas for en HEL sæson, hvilket cirka svarer til 30 træningspas, som er 15 uger. Jeg har sammensat disse træningspas i den rækkefølge, som det er nødvendigt for at få en perfekt sæson. Alle min programmer er derfor periodiseret, og som træner ved du præcis hvad der skal ske, uge efter uge, som du så kan fortælle videre til dine spillere! Fedt ikke?

Jeg har lavet forskellige programmer alt efter hvilken årgang, som man har med at gøre. Aldersrelateret træning er altså et vigtigt aspekt i mine programmer.
Når du køber en pakke til 99,- DKK, får du altså mit program med 30 træningspas, øvelsesbibliotek med over 100 øvelser og video-øvelser som du kan give dine spillere.

#Konklusion
Du bliver altså uden tvivl den bedst forberedte træner i hele klubben, hvis du investerer 99,- DKK i en af mine pakker. Dine spillere vil komme til at takke dig for det, og du kan leve op til det ansvar, som man har som frivillig fodboldtræner!

God træning!

Er du blevet fristet til at købe et program?
Se mere her

 

 


 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*