Fodboldspiller guide

149.00 DKK

SÅDAN BLIVER DU PROFESSIONEL FODBOLDSPILLER! KOMPLET GUIDE!

Drømmer du om at blive professionel?

Dette får du:

  • Komplet-guide
  • Styrketræningsprogram
  • Kostplan
  • Video-øvelser som man kan lave i baghaven
  • Fodboldstøvle-guide

Se beskrivelse længere nede

Beskrivelse

Nedenfor kan du se hvad der følger med i hele pakken. Du får altså hele 5 e-bøger med i pakken, hvilket giver dig en komplet guide, til hvordan du bliver professionel fodboldspillere. Der er både en tekst-guide med gode tips og tricks, kostplan, styrketræningsprogram, video-øvelser og en fodboldstøvle-guide. Alle e-bøgerne er bygget op omkring fodboldspilleres behov. Vores fodboldstøvle-guide er meget unik. Denne guide er nemlig udarbejdet af holdet bag hjemmesiden fodboldspilleren.dk.

Når du køber denne komplette guide, får du med det samme filerne tilsendt via e-mail, så du allerede 5 min. efter kan begynde at kigge på alt materialet. Produktet er virtuelt, hvilket betyder, at der ikke er nogle fragtomkostninger.

Se fodboldspillerguiden lige her:Komplet guide

I denne e-bog finder du alverdens gode tips og tricks, som du kan bruge på vejen mod Camp Nou, Anfield eller Bernabeu. Guiden indeholder over 5000 ord, som er uundværlige for fodboldspiller som dig. Bogen kommer ind og berører mange relevante emner, som du møder på din vej mod den professionelle fodbold-verden. 


Sådan bliver du professionel fodboldspiller
Styrketræningsprogram

Dette styrketræningsprogram til fodboldspillere indeholder en masse nødvendige øvelser, for at gøre dig bedre på fodboldbanen. Du bliver meget hurtigere, stabil og opnår langt bedre balance. Bogen indeholder 2  programmer samt en SIXPACK-CHALLENGE. Med programmet kommer du til at vinde ALLE nærkampe i fremtiden. 


Kostplan 

Med denne kostplan til fodboldspillere lærer du hvordan man spiser korrekt. Kosten betyder 60% for at opnå gode resultater, og specielt når man træner så meget som fodboldspiller, er kosten essentiel for din udvikling. Denne e-bog er et ‘MUST-HAVE’, hvis du gerne vil spise korrekt helt uden kosttilskud. 


Video-øvelser i baghaven

Disse video-øvelser kan bruges til at øve sig hjemme i baghaven. Det er super vigtig med individuel træning for at blive professionel fodboldspiller, og dette er en unik mulighed for at komme igang. Det eneste du skal bruge er en god fodbold, og eventuelt nogle kegler. Fodbold video-øvelserFodboldstøvle-guide

I denne e-bog finder du den perfekte guide at finde de rigtige fodboldstøvler. Vi kender det alle sammen, hvor vi har købt de forkerete fodboldstøvler, og får vabler og ondt i fødderne. Men med denne guide, kan du komme et skridt nærmere til at vælge de rigtige fodboldstøvler.

Denne guide er lavet af holdet bag fodboldspilleren.dk, og derfor kan du være sikker på god kvalitet. Du også denne e-bog automatisk tilsendt sammen med de andre e-bøger og programmer. 


 


Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk