Er der nok intensitet i træningen?

Vi kommer ikke udenom, at fodbold er et høj-intensitet spil, som er sjovt at spille når tingene går ens vej. Men omvendt er knapt så sjovt at spille, hvis man ikke har resultaterne på ens side.

For at man kommer så tæt på kamp-relaterede situationer i den daglige fodboldtræning, er det vigtigt at hive intensiteten op på et maksimum minimum én enkelt gang i hver træning. Men hvordan får man intensiteten op, og er der nok intensitet i træningen? Det kan nemlig være svært at vurdere, men med et par gode fif kan det faktisk lade sig gøre. 

Som skrevet skal du forsøge at få intensiteten op på 100% minimum én gang i en af dine gode fodboldøvelser, som du benytter gennem fodboldtræningen. Ofte vil det være bedst at få intensiteten op i træningsøvelser, hvor der er 2 eller flere mål indblandet. Så gælder det simpelthen om for dig at motivere dine spillere, så deres konkurrence instinkt kommer frem i dem. Du kan med fordel her benytte forskellige høj-intensitets fodboldøvelser, som du for eksempel kan finde i vores app eller i et af vores programmer.

Et godt fif…
Når du har besluttet dig for, hvilken af dine øvelser der skal være fuld intensitet i, så kan du med fordel give det vindene hold en lille gulerod. Det kan du for eksempel gøre ved at lave kollektiv afstraffelse i form af oprydning. Så hvis et hold taber, så skal de hjælpe med at rydde op, og det andet hold kan tage hurtigere hjem. Hvis du er rigtig gavmild, kan du også sætte en sodavand på højkant til det vindene hold. Så kommer du uden tvivl til at se nogle spillere, som kæmper for at vinde, og derved hiver du intensiteten op! 

… ved senior-holdene kan spillerne indbyrdes spille om en øl eller sodavand i omklædningsrummet. 

Hvis du gerne vil have at jeg skriver om et bestemt emne, så send endelig en mail til mig eller skriv en kommentar nedenfor.


Visit-kort-Kristoffer Krüger

 

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*