frygter du at tale foran andre?

Er du bange for at tale foran andre?

Frygter du at tale foran andre?
Mange mennesker lider af frygt. Det kan være frygt for edderkopper, frygt for højder, frygt for at fugle osv. Som fodboldtræner skal man hele tiden tale og udtrykke sig foran forholdsvis mange personer. Derfor er det værd at snakke om en bestemt frygt – nemlig frygten for at tale foran mange personer.

Hvis man er bange for at tale foran større forsamlinger, så behøver man ikke opgive drømmen om at blive fodboldtræner i sin fritid. Det er faktisk en rigtig god træning, hvis man gerne vil blive bedre til at tale foran forsamlinger. Hvis der er noget man ikke så godt kan lide, eller ikke er så god til, så skal man altid starte ud i de små. Som fodboldtræner er det forholdvis små forsamlinger, som man kommer til at tale foran, så det er en rigtig god træning.

Lider du af denne frygt?
Hvis du mener, at du lider af denne frygt, så er du ikke den eneste. Der er nemlug rigtig mange der lider af dette. Nogle personer har store problemer på grund af deres frygt, og andre har mindre problemer med deres frygt. Men de har alle noget tilfældes, og det er at frygten kan forebygges. Jo mere selvtillid du får, des større forsamlinger kan du tale foran. Det gælder simpelthen om at få en masse gode oplevelser, og dem kan du specielt få på fodboldbanen. Man kan ikke få nok af succes-oplevelser, og det gælder også for spillernes vedkommende! Husk det. Jo flere succes-oplevelser spillerne opnår, des mere motiveret bliver de også! Men hvis du også opnår en masse gode oplevelser, betyder det også at du opnår ENDNU flere ”hænderne over hovedet dage” (dage hvor det hele kører for dig). Disse dage skal der nemlig være mange flere af!

Et godt tip
Hvis du gerne vil være bedre til at tale foran dine spillere, kan det være en god idé at have en lille notesblok at støtte sig til. På notesblokken skal der stå hvad du skal sige, og det hjælper dig til ikke at gå i stå, som vi alle frygter. Husk også at gøre dette til kampe, så du altid har noget at sige i halvlegen.

Hvis du er genert gælder den ovenstående tekst også for dig. Det gælder om at have selvtillid. Hvis du gerne vil have mere hjælp, kan du klikke her for at se mere.

Jeg håber, at du kunne bruge dette anderledes blogindlæg. Hvis du har andre gode idéer omkring et indlæg jeg skal skrive, der eventuelt kan gøre din fodboldtræning bedre, så kontakt mig endelig. Fortsat god fodboldtræning!


Visit-kort-Kristoffer Krüger

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*