Fodboldkampe vindes på træningsbanen

Fodboldkampe vindes på træningsbanen

Et rigtig godt råd for at få succes i din trænergerning er, at “wars are won in preparation”. Det kan godt lyde ret voldsomt, men helt konkret er det sandt. Hvis man skal oversætte citatet til et mere kendt dansk citat, så bliver det til “kampe vindes på træningsbanen”. 

En sejr starter altid på træningsbanen, og som fodboldtræner er det meget vigtigt at tænke over. Det gælder altså om at forberede sig til kamp så godt som muligt. Om dit hold så skal træne 1, 2 eller 3 gange i ugen vil jeg ikke gøre mig klog på, men jeg kan med sikkerhed sige, at jo mere man træner, des større chance er der for at vinde fodboldkampe. Derudover er det utrolig vigtigt, at dine spillere er bevidste om, at man skal træne for at kunne vinde fodboldkampe. Man unge teenage fodboldspillere har stor tendens til at “hvilke en smule på laurbærrende”, og derfor går deres udvikling brat i stå. De skal være bevidste om, at man ikke bliver bedre ved udelukkende at spille kampe. Der skal disciplin og vedholdenhed til, for at man bliver bedre. Det er på den måde, at både Ronaldo og Messi er blevet så gode. Det er ved at træne en time længere end deres konkurrenter hver dag. Det kan man ikke komme udenom.

Hvis dig og dit hold træner 1 gang i ugen, gælder det simpelthen om at få så meget kvalitet ind i træningen som overhovedet muligt. Tiden er knap, og derfor skal man vælge sine træningsøvelser med omhu. Det nytter ikke noget at man udelukkende spiller kamp hele træningen, for det udvikler ikke spillerne. Derudover skal spillerne give alt hvad de har i sig til hver træning, derved udvikler de sig måske lige 10% ekstra til hver træning, og i længden bliver det altså til meget. Husk på det.

Det var bare et lille opråb til alle fodboldtrænerne. Hvis du er uenig, så send mig en mail.


Visit-kort-Kristoffer Krüger

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*