Forældre pakke

Vil du starte som ny fodboldtræner?

Nu bliver det ikke nemmere at starte som fodboldtræner. Med denne pakke kan alle forældre begynde at træne deres børns fodboldhold. Du får både en komplet guide med alle de gode tips og tricks, et øvelsesbibliotek med over 60 animerede øvelser og video-øvelser, der viser korrekt boldbehandling.

Forældretræning

Forældretræning guide

Denne guide er uundværlig som ny fodboldtræner. I e-bogen er der samlet en masse gode tips og tricks, som fodboldtrænere benytter hver dag. Du vil bl.a. blive guidet igennem korrekt boldbehandling, taktik, motivation, fysiologi og meget mere. Samlet 26 sider med fantastisk viden. 

Der vil være videoer som viser hvordan man korrekt sparker til en bold på forskellige måder, men samtidig også en god beskrivende tekst omkring HVORDAN man gør det.

Animeret øvelsesbibliotek

Dette øvelsesbibliotek indeholder over 80 gode fodboldøvelser, og de fleste kan ses som animation. På den måde er det langt lettere at forstå hver enkelt øvelse. Det bliver altså super let at implementere øvelserne i din næste fodboldtræning. Derudover er den beskrivende tekst let at forstå, og der kommer med sikkerhed mere kvalitet i træningen.

Et uundværligt værktøj til den nye fodboldtræner.

Video-øvelser i baghaven

Disse video-øvelser kan bruges til at vise dine spillere, så de kan øve sig i at blive bedre fodboldspillere, når de ikke er til din fodboldtræning. Det er en unik mulighed for at lave en “ugens-øvelse”, som du som træner kan sende rundt til dine spillere via mail. Derved kan du lave forskellige konkurrencer, hvor den spiller, som kan udføre øvelsen bedst, vinder en præmie.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du vil være fuldt forberedt så skal du have fingrene i vores ultimative pakke. Du kan med stor fordel downloade vores største pakke med over 240 øvelser og 30 FOREBEREDTE træningspas, video-øvelser og meget mere. På den måde behøver du ikke forberede dig mere, og du vil alligevel være den bedst forberedte træner i hele klubben.