Gratis styrketræningsprogram til fodboldspillere

Godt styrketræningsprogram til fodboldspillere

Vil du have større muskler?

Til alle mine læsere har jeg valgt at lave ENDNU et godt produkt, som jeg personligt synes, har stor værdi. Udover at jeg har givet 2 forberedte fodboldtræningspas væk gratis (HENT HER), så har jeg valgt at lave et gennemtænkt styrketræningsprogram udelukkende til fodboldspillere. Andre personer der bare gerne vil i form kan selvfølgelig også bruge programmet, men det er hovedsageligt henvendt til fodboldspillere, som træner konditionstræning udover.

Lidt mere om programmet…

Styrketræningsprogrammet er ikke udarbejdet for at få en bedre kondition, men udelukkende med fokus på at blive en bedre fodboldspiller, hvor du både vil blive hurtigere, stærkere og mere fysisk stabil i forhold til skader. Programmet er altså essentielt for dig, som gerne vil kunne vinde ALLE nærkampe ude i ”marken”, samt blive en bedre ”allround” fodboldspiller.

Styrketræningsprogrammet er udarbejdet så du har 2 forskellige programmer at skifte mellem. Træningsprogram #1 har fokus på core- og ben øvelser, og træningsprogram #2 har fokus på overkroppen. Du kommer derved aldrig til at over-træne de forskel-lige muskelgrupper, da der altid vil være mindst én restitutionsdag.

Derudover indeholder programmet også en SIXPACK-CHALLENGE, som gør dig sommer klar, men også forøger dine evner på fodboldbanen. 

Programmerne træner hele kroppen, og jeg vil anbefale dig, at du træner hvert program 2 gange i ugen. Derved har du 4 træningspas i ugen, hvor du de resterende dage kan træne lidt kredsløbstræning for at holde konditionen ved lige (eller træne fodbold hvis du er midt i sæsonen).

Jeg har forsøgt at lege lidt med antal sæt og repetitioner, så du både for en masse hypertrofi (muskelopbygning) samt en masse eksplosivitet. Specielt har jeg forsøgt at give benene eksplosiv træning, samt en smule udholden-hedstræning.

LÆS OGSÅ: “Skal jeg tage proteinpulver?”

Hvem har lavet programmet?

Programmet er udarbejdet af undertegnet. Jeg er uddannet foreningsfitness instruktør, og har gennem mit arbejde som fitness-instruktør lagt over 50 programmer til både unge som ældre. Derfor kan du roligt benytte dig af programmet, og det eneste du skal bruge, er et medlemskab i et fitnesscenter, da jeg har forsøgt at vælge nogle meget basale styrketræningsøvelser, som næsten alle fitnesscentre har.

Du accepterer…
Husk altid at varme op inden du påbegynder træningsprogrammerne. Derudover skal du være bevidst om, at programmerne er VEJLEDENDE, og en gratis service til dig, som bruger fodboldtraeningen.dk. Derfor kan fodboldtraeningen.dk ikke drages til ansvar for eventuelle skader eller andet i forbindelse med træningen. Når du downloader programmet nedenfor, accepterer du også, at blive tilmeldt mit nyhedsbrev. Jeg lover, at der INGEN SPAM er, og at du udelukkende kan bruge mine mails til noget nyttigt! Held og lykke med træningen.


 


Jeg håber, at du får glæde af mit gode styrketræningsprogram til fodboldspillere i fremtiden, og jeg ville blive rigtigt glad, hvis du en dag ville dele dine erfaringer omkring programmet, og høre om du er blevet en bedre fodboldspillere. Husk at den fysiske form er ALFA og OMEGA.


Bliv professionel fodboldspiller

Her på fodboldtraeningen.dk, har vi udarbejdet en komplet guide, der leder dig på vej til den professionele fodboldverden.

Se hele bogen ved at klikke her

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*