Grundpakke

Mangler du inspiration?

Dette er vores grundpakke her på fodboldtraeningen.dk, og i denne pakke får du over 160 øvelser og 30 forberedte træningspas. 

Grundpakke

Komplet sæson 

Du kan vælge netop DIN årgang. Programmerne indeholder 30 træningspas, som svarer til en hel sæson. Det betyder, at du bliver den bedst forberedte træner, da du derved altid er forberedt til hver træningspas. Dine spillere bliver langt mere motiveret, da det udelukkende er gode fodboldøvelser, som samtidig er sjove. Det bliver simpelthen ikke lettere og sjovere at være fodboldtræner. Ingen forberedelsestid.

Udendørs øvelsebibliotek

Dette øvelsesbibliotek indeholder over 100 gode fodboldøvelser, som du kan bruge til din fodboldtræning. Du kan bruge øvelserne til at få inspiration til dine egne træningspas, så du opnår mere kvalitet i fodboldtræningen. Fodboldøvelser har gode illustrationer, som du derved nemt kan forstå øvelse. Derudover er den beskrivende tekst let at forstå.

Indendørs fodbold øvelsesbibliotek

Indendørs øvelsebibliotek

Dette øvelsesbibliotek indeholder over 50 gode fodboldøvelser, som du kan bruge til din fodboldtræning. Du kan bruge øvelserne til at få inspiration til dine egne træningspas, så du opnår mere kvalitet i den indendørs fodboldtræning. 

Fodboldøvelser har gode illustrationer, som du derved nemt kan forstå øvelse. Derudover er den beskrivende tekst let at forstå.

Fodbold målmandsøvelser

Målmandsøvelser

I denne e-bog finder en masse gode fodboldøvelser, som udelukkende har fokus på målmanden. Du finder både fodboldøvelser til målmanden som har fokus på opvarmning af målmanden, sikre hænder hos målmanden, præcision hos målmanden og mange andre gode fokuspunkter. 

Video-øvelser i baghaven

Disse video-øvelser kan bruges til at vise dine spillere, så de kan øve sig i at blive bedre fodboldspillere, når de ikke er til din fodboldtræning. Det er en unik mulighed for at lave en “ugens-øvelse”, som du som træner kan sende rundt til dine spillere via mail. Derved kan du lave forskellige konkurrencer, hvor den spiller, som kan udføre øvelsen bedst, vinder en præmie.

Har du brug for mere hjælp?
Hvis du vil være fuldt forberedt så skal du have fingrene i vores ultimative pakke. Du kan med stor fordel downloade vores største pakke med over 240 øvelser og 30 FOREBEREDTE træningspas, video-øvelser og meget mere. På den måde behøver du ikke forberede dig mere, og du vil alligevel være den bedst forberedte træner i hele klubben.