Har du svært ved at finde venskabskampe?

Vintersæsonen er godt igang, og derfor tænker du nok ikke specielt meget på at forberede venskabskampe til næste sæson endnu. Men engang i det nye år, skal du begynde at ringe rundt til trænere og arrangere træningskampe, så du kan få afprøvet nye konstallationer i din formation. 

Personligt synes jeg, at det er ret svært at få fat på nye hold hvert år. Der er altid meget bøvl med at finde telefonnumre, skrive mails, finde de rigtige årgange osv. Men jeg har muligvis fundet en løsning på dette!

Løsningen er en app, som skaber kontakten mellem fodboldtrænere, og på den måde arrangerer venskabskampe. Jeg har ikke nogle aktier i app’en, men synes bare, at den kræver en chance. Derfor har jeg fået stifteren af “Din Venskabskamp” til at forklare lidt mere omkring app’en. 


 

Hej alle fodboldelskere!

Mit navn er Rojhat, og jeg vil fortælle jer om en applikation, som jeg har udviklet ved navn, Din Venskabskamp.

Applikationen er meget overskuelig, og er meget nem at finde rundt i. Jeg har gjort det så simpelt, som det nu kan gøres for jer trænere, så I uden besvær skal kunne finde modstandere. Den er opstillet med 4 funktioner; Rådighed, Søg, Indstillinger og Mine kampe.

Den fungerer ved, at man enten stiller sig til rådighed eller søger efter en modstander.

Når man stiller sig til rådighed, udfylder man visse kriterier såsom region, årgang, dato, række og så køn.

Med søgefunktionen udfylder man præcis samme kriterier, og ved at trykke ”søg”, finder man så modstanderne, som opfylder ens kriterier.

Når modstanderen så er fundet trykker man blot ”anmod om kamp”, hvilket så vil udløse en push-up meddelelse hos den anden træner, som så kan vælge om anmodningen skal accepteres eller afvises.

Under funktionen ”Mine kampe” er det muligt for træneren at se, hvilke kampe man har og hvornår.

Når du trykker på en af kampene vil modstanderens informationer dukke op, og derudover også en GPS, der vil viser vejen til spillestedet.

Denne applikation er tiltænkt til fodboldtrænere i Danmark, der finder det problematisk at arrangere venskabskampe. Jeg har selv været træner, og har derved selv oplevet det problematiske ved venskabskampe, og derudover også talt med flere forskellige trænere, som har kritiseret vintertuneringen.

Flere trænere vil langt hellere bruge disse kampe om vinteren til at eksperimentere med nye spillere på nye pladser, eller måske prøve nye formationer osv.

Denne simple måde gør, at man slipper for at skulle finde e-mails og numre på de forskellige klubber inde på DBU’s hjemmeside, for så dernæst at skrive en mail eller ringe til trænerne.

Jeg håber, at DU ser det positive ved denne idé, og vil give den en chance!

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*