Hvilke fodboldstøvler skal jeg vælge

Hvilke fodboldstøvler skal jeg vælge?

Når man er aktiv som fodboldtræner, er det utrolig vigtigt at du er et forbillede for dine spillere, og at du kan motivere dem til at yde deres bedste.

Et godt tip til at motivere dine spillere er, at du altid skal vise din entusiasme og interesse. Det gør du bl.a. ved altid at bære træningstøj når træner dine spillere, og når du er til kampe. Derved udtrykker du en helt anden attitude ved at bære træningstøj, end vis du trænede spillerne mens du havde dit hverdags- eller arbejdstøj på. Det kan jo være, at du netop kommer fra arbejde direkte til træning, og derved ikke når at skifte. Men det er selvfølgelig ikke en undskyldning, da du bare kan medbringe træningstøjet på arbejdet, og klæde om når ankommer til klubhuset. Du opnår respekt hos spillerne, og de kommer til at føle, at du virkelig går op i at være fodboldtræner – selvom det er frivilligt at bruge din fritid på.

Men det var sådan set ikke træningstøj, dette indlæg skulle handle om. Dog hænger træningstøj sammen med at du også skal have fodboldstøvler. Så tænker du sikkert ”Hvilke fodboldstøvler skal jeg vælge?”, og det er sådan set et godt spørgsmål.

Jeg har nemlig en helt bestemt holdning til hvilke fodboldstøvler, som er mest optimale for en fodboldtræner, der træner unge spillere.

I det seneste år er fodboldstøvler med MANGE farver kommet på mode, og spillere, der gerne vil have opmærksomhed på fodboldbanen, køber disse fodboldstøvler med PANG-FARVER! Det sådan set også helt okay, men som træner mener jeg ikke, at du skal gå samme vej som dine spillere. Du skal forsøge at finde nogle mere neutrale fodboldstøvler, der viser ro og seriøsitet hos dig som træner. Du behøver ikke vise dig frem på fodboldbanen, og derfor skal du vælge neutrale fodboldstøvler. Hvis du har en HELT anden mening end mig, er du mere end velkommen til at sende mig en mail! Jeg vil elske at høre din mening til emnet!

Men hvilke modeller skal du så vælge indenfor neutrale fodboldstøvler-området? Markedet er nemlig KÆMPE stort, og du kan finde fodboldstøvler i alle prisklasser. Jeg har valgt 2 klassiske fodboldstøvler (som du kan se på billedet helt øverst), som jeg mener er de perfekte støvler til en fodboldtræner. Begge støvler i en forholdsvis billig prisklasse.

Adidas Copa Mundial
Denne støvle er min yndlingsstøvle uden tvivl. Den er klassisk, og har været på markedet lige så længe jeg kan huske (+ mere til). Den bibeholder de gode gamle værdier som lækkert sort læder med holdbarheden i fokus. FIND DEN HER.

Puma King
Hvis du ikke er så meget til adidas, kan du eventuelt vælge Puma King støvlen, som er mindst lige så lækker som adidas støvlen. Personligt har jeg ikke selv så meget erfaring med denne støvle, men jeg har hørt rigtigt meget godt om den. FIND DEN HER.

Du kan selvfølgelig vælge hvilken som helst støvle du har lyst til, men jeg foretrækker ALTID en sort støvle som fodboldtræner. Ingen tvivl. Hvad foretrækker du?

Husk du er velkommen til at sende mig en mail!


 

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*