Hvordan bliver man professionel fodboldspiller?

Sådan bliver du proffessionel fodboldspiller

Mange unge drenge og piger stiller sig selv spørgsmålet: “Hvordan bliver man professionel fodboldspiller?“. Det er nemlig en kæmpe drøm for mange i deres barndom og teenageår. Men mange forstår ikke, hvad der skal til, for at sådan en drøm kan lykkes. Drømme er til for at blive opfyldt, men man skal kæmpe for sine drømme, ellers siver de stille og roligt ned i græsset, uden nogen eller en selv opdager det. 

Få mere inspration med: “Fodboldspillerens guide”

Det meste af vejen til Camp Nou, Allianz Arena eller måske Anfield kræver HÅRDT slid. Men man skal vide hvad man gør, og derfor gælder det om at finde en god træner, og det kunne også være en god idé med en god sparringspartner. Vejen er hård, og den er ikke nem alene. Man bliver nødt til at sætte sig nogle mål, som fx at man gerne vil på førsteholdet inden en bestemt dato, at man gerne vil score X antal mål i sæsonen eller at man måske vil være hurtigere end alle sine holdkammerater. Det er nemlig super vigtig med motivation – hvis der ingen motivation er, så kører man død i det.  

Jeg har derfor valgt at skrive en udførlige guide omkring, hvad du skal gøre, for at blive professionel fodboldspiller. Derudover har jeg både lavet en kostplan, video-øvelser til baghaven og styrketræningsprogram, som det kan være en god idé at følge. Jeg har også allieret mig med den fantastiske hjemmeside, fodboldspilleren.dk, som har lavet en komplet guide til at finde den rigtige fodboldstøvle. Alt dette i en enkelt pakke, som indeholder nødvendig viden for dig, som gerne vil prøve chancen. 

Sådan bliver du professionel (alle)

 

JA TAK! DOWNLOAD NU!

Se videoen til fodboldspillerguiden her

 

Ovenfor kan du se hele pakken, med alle de uundværlige fakta & fif. Med denne pakke vil du være mange skridt foran dine medspillere i kampen om hvem der bliver professionel. Tør du tage chancen?


 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

8 kommentarer til “Hvordan bliver man professionel fodboldspiller?

  1. Hej Markus.
    Jeg er glad for, at du kan bruge mine indlæg.
    Du må have en rigtig god dag.
    Mvh. Kristoffer

  2. Sydens det er en rigtig god hjemmeside du har lavet om øvelserne og alt andet fra Markus 👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*