Info

Stjerner


Anmeldelse

 

Anmeldelser
Vi har fået rigtigt gode udtalelser fra flere forskellige trænere. Vores programmer er gennemtestet af rigtige ungdoms fodboldtrænere, og du kan derfor regne med god kvalitet, når du downloader vores programmer. 

Du kan se flere anmeldelser på vores facebook side.

Vi mener hos fodboldtraeningen.dk, at det er utrolig vigtigt, at det er rigtige fodboldtrænere, som gennemtester vores programmer. Derved er vi hos fodboldtraeningen.dk sikre på, at vi kan tillade at sælge programmerne, da kvaliteten er i top.  Derfor kan du være sikker på at programmerne er nyttige, og hjælper til at gøre din træning endnu bedre. Vores programmer indeholder både teknisk træning, skud træning, forsvars træning, angrebs træning og fysisk træning, udelukkende med gode fodboldøvelser. Derfor bliver der trænet i alle områder indenfor fodbolden. Ovenfor kan du se en lille video med anmeldeserne af vores programmer, og nedenfor kan du se vores facebook-anmeldelser, som beskriver vores programmer utrolig godt.

Facebook-anmeldelser - så godt er programmetUltimativ pakke

Du kan købe vores ultimative pakke til alle årgange for kun 349,- DKK. I denne pakke finder du forberedte træningspas til en HEL sæson, så du altid er forberedt til hver træning. Derudover finder du et kæmpe øvelsesbibliotek med +100 øvelser, samt et kæmpe indendørs øvelsesbibliotek med 50+ øvelser. Derudover får du også gode målmandsøvelser udelukkende med fokus på målmanden, og gode videoøvelser som dine spillere kan lave i baghaven. Hvis du derfor er ny fodboldtræner med begrænset viden indenfor fodbold, eller hvis du har trænet fodbold i mange år, og bare mangler inspiration, så er du kommet til det rigtige sted!

Enhedens pris: 349,- DKK


Komplet sæson (vælg årgang)

Disse programmer kan du købe til alle årgange til din fodboldtræning. Programmerne indeholder 30 træningspas, som svarer til en hel sæson. Det betyder, at du bliver den bedst forberedte træner, da du derved altid er forberedt til hver træningspas. Dinne spillere bliver langt mere motiveret, da det udelukkende er gode fodboldøvelser, som samtidig er sjove. Det bliver simpelthen ikke lettere og sjovere at være fodboldtræner. Ingen forberedelsestid.

Enhedens pris: 199,- DKKBog U13/U14 fodbold
Kæmpe udendørs øvelsebibliotek

Dette øvelsesbibliotek indeholder over 100 gode fodboldøvelser, som du kan bruge til din udendørs fodboldtræning. Du kan bruge øvelserne til at få inspiration til dine egne træningspas, så du opnår mere kvalitet i fodboldtræningen. Fodboldøvelser har gode illustrationer, som du derved nemt kan forstå øvelse. Derudover er den beskrivende tekst let at forstå.

Enhedens pris: 149,- DKKØvelsesbibliotek med fodboldøvelser
Kæmpe indendørs øvelsebibliotek

Dette øvelsesbibliotek indeholder over 50 gode fodboldøvelser, som du kan bruge til din indendørs fodboldtræning. Du kan bruge øvelserne til at få inspiration til dine egne træningspas, så du opnår mere kvalitet i den indendørs fodboldtræning. 

Fodboldøvelser har gode illustrationer, som du derved nemt kan forstå øvelse. Derudover er den beskrivende tekst let at forstå.

Enhedens pris: 149,- DKKIndendørs øvelsesbibliotek coverMålmandsøvelser

I denne e-bog finder en masse gode fodboldøvelser, som udelukkende har fokus på målmanden. Du finder både fodboldøvelser til målmanden som har fokus på opvarmning af målmanden, sikre hænder hos målmanden, præcision hos målmanden og mange andre gode fokuspunkter. 

Enhedens pris: 99,- DKKMålmandsøvelser-cover
 
Video-øvelser i baghaven

Disse video-øvelser kan bruges til at vise dine spillere, så de kan øve sig i at blive bedre fodboldspillere, når de ikke er til din fodboldtræning. Det er en unik mulighed for at lave en “ugens-øvelse”, som du som træner kan sende rundt til dine spillere via mail. Derved kan du lave forskellige konkurrencer, hvor den spiller, som kan udføre øvelsen bedst, vinder en præmie.

Enhedens pris: 99,- DKKFodbold video-øvelser

Fakta om programmet


Stjerner

Aldersrelateret træning
Som træner er det vigtigt at tilpasse sine træninger efter hvilken aldersgruppe man træner!

Der er mange spørgsmål, som man kan stille sig selv som fodboldtræner. Nogle af disse er fx: Hvad skal der være fokus på? Hvor høj intensitet må der være? Hvad synes spillerne er sjovt? Hvor meget skal de lære?

Hvis du køber et af vores programmer, er der taget hensyn til alt dette, så hver træning passer til netop den årgang du træner. Der er nemlig stor forskel på hvor meget de forskellige årgange er i stand til at lære, og hvad de samtidig syntes er sjovt!

Aldersrelateret træning

 

Stjerner

Som du nok ved, kan du helt gratis downloade en gratis prøveversion af vores unikke programmer. MEN der er selvfølgelig stor forskel på vores gratis og betalt version. Nedenfor kan du let og overskueligt se, hvad vores gratis prøve-program indeholder i forhold til vores ultimative pakke, som indeholder alle vores programmer her på fodboldtraeningen.dk. Bl.a. indeholder vores ultimative pakke 30 forberedte træningspas og over 160 gode fodboldøvelser. Derimod indeholder vores gratis prøve-pakke ‘kun’ 2 forberedte træningspas og 8 gode træningsøvelser til fodbold. 

forskel mellem betalt- og gratis version

JA TAK! DOWNLOAD NU!


Stjerner

 Motivation
Spillerne skal være motiveret til at spille fodbold. Men hvordan bliver de det? De bliver ihvertfald ikke motiveret af at køre de gamle kedelige træningsøvelser igennem træningspas efter træningspas. Derfor skal der fornyelse til, og nøgleordet er “at have det sjovt“. Når spillerne har det sjovt, så er de automatisk mere motiveret. Det er hemmeligheden. Med vores programmer er der i hver evig enste træningspas fornyelse. Der er forskellige fodboldøvelser til hvert træningspas, og der er også plads til at spillerne kan have det sjovt. Når spillerne har det sjovt og hygger sig, så har du, som træner, det også sjovt.
 

Barn spiller fodbold


 Formindsket forberedelse
Som fodboldtræner har man et ansvar overfor sine spillere. Man skylder dem, at man altid er forberedt til hver træning og kamp, så der kan komme kvalitet i fodboldtræningen. Men somme tider kan det være svært at nå at forberede sig, og ofte sker det på vej hen til fodboldbanen. Er det optimalt? NEJ! Det er det bestemt ikke, og derfor kan vores programmer gøre dig til den bedst forberedte fodboldtræner i hele fodboldklubben.
 
 stopur

 Gennemtestede programmer
Vores programmer med træningspas er gennemtestet af rigtige trænere i forskellige klubber. Derfor kan du være sikker på at programmerne er nyttige, og hjælper til at gøre din træning endnu bedre. Vores programmer indeholder både teknisk træning, skud træning, forsvars træning, angrebs træning og fysisk træning. Derfor bliver der trænet i alle områder indenfor fodbolden. Til højre kan du se en lille video med anmeldeserne af vores programmer.
 

 


 Øvelsesbibleotek og videoer
Udover programmet med en komplet sæson, som indeholder 30 træningspas, følger der i vores ultimative pakke også et KÆMPE øvelsesbibliotek til både udendørs og indendørs træning + video-øvelser til baghaven, som kan give inspiration til dine spillere. Derfor får du altså en kæmpe pakke til kun 349,- DKK. 
 plus

 Tilfredshedsgaranti
Er du ikke 100% tilfreds med vores program, så tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at du kan få dine penge tilbage inden der er gået 4 måneder efter transaktionen er afgivet. Dette er altså en stor fordel for dig som kunde, som ikke helt ved, om programmet er noget for dig. Det er altså bare med at komme i gang, for der er ingen undskyldninger.
 
 100prc GARANTI


Hvilke fokuspunkter?
Når man er fodboldtræner skal man fokusere på forskellige dele af spillet, så fodboldspillerne alsidige på en fodboldbane, og kan mestre alle disse dele! Hver fodboldtræning skal derfor have et specifikt fokus med gode fodboldøvelser, som gør træningen lærerig.

I vores ultimative pakke, er der taget højde for dette, så hvert træningspas har et specifikt fokuspunkt. Fokuspunktet er enten pasningstræning, forsvarstræning, teknisk træning, fysisk træning, skudtræning eller angrebstræning. Der vil altså være gode fodboldøvelser indenfor hvert fokuspunkt til alle årgange!

huskeseddel til gode fodboldøvelser


Du kan selv vælge hvilken pakke, som passer til dig. Du kan vælge imellem vores grundpakke, som indeholder forberedt sæson, udendørs øvelsesbibliotek samt video.

Du kan også vælge vores ultimative pakke som indeholder hele 7 programmer. De 7 programmer er forberedt sæson, udendørs øvelsesbibliotek, indendørs øvelsesbibliotek, målmandsøvelser og video-øvelser, forældreguide og animeret øvelsesbibliotek.