Interview i BT omkring curling forældre

Jeg blev kontaktet af BT

Debatten omkring curling generationen og curling forældre kører i bedste velgående, og for et par uger siden blev jeg kontaktet af en journalist fra Berlingske Tidende. Hun ville gerne høre mine personlige erfaringer omkring hvordan jeg oplevede de såkaldte ”curling forældre” på fodboldbanen. Hun havde læst ét af mine tidligere indlæg, og nedenfor kan du læse resultatet af interviewet.

Curling forældre

Som journalisten skriver, ender børneopdragelsen ofte på børnenes præmisser, og forældrene forsøger at skåne deres børn for alt hvad der hedder modgang. Den travle hverdag er måske skyld i at forældrene ikke har overskud til at tage kampene op, men blot løser problemer med den nemmeste løsning – nemlig at give børnene hvad de vil have.

Hvordan håndteres curling forældre?

Som træner afholder jeg altid et møde med forældrene inden sæsonen går rigtigt i gang. Her fortæller jeg dem, hvordan jeg gerne vil have et de skal opføre sig på sidelinjen, og dette er selvfølgelig med et humoristisk input, så det ikke bliver alt for hårdt og kontant. Humor er altid en god måde at håndtere svære emner på.

Man kan sagtens risikere at blive talt ned til på fodboldbanen som fodboldtræner, og tro det eller ej, så er det ofte fra forældrene på dit eget hold.

Fodboldtrænere tager nogle beslutninger som en gang imellem ikke falder i god jord hos nogle forældre. Derfor kan man godt risikere at høre deres mening omkring en bestemt beslutning. Ved opstartsmødet fortæller jeg også at jeg personligt ikke vil være med til dette. Som frivillig fodboldtræner forsøger man blot at gøre sit bedste, og det skal ikke straffes.

På fodboldbanen har jeg selv oplevet at nogle af mine spillere har slået op i banen, og ikke vil spille kampen færdig for det går dårligt. Dette fænomen skal vi af med, og fighterviljen skal trække læsset.

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*