Investér i FEDT træningstøj

I dette indlæg henvender jeg mig til alle, der træner en del. Både fodboldtræning, styrketræning, løbetræning, crossfit osv. Jeg vil nemlig skrive om hvad træningstøj kan gøre for din motivation, men selvfølgelig også hvad det rigtige træningstøj kan gøre for din træning. 

Vi er i skrivende stund midt i efterårs-sæsonen, og derfor er det vigtigt at have noget træningstøj på, som både kan holde dig varm og tør på samme tid! Men samtidig må dit træningstøj heller ikke være for tungt, for så føler man sig ikke nær så hurtig og smidig, som man ville gøre med en almindelig t-shirt om sommeren!

Jeg har valgt i denne omgang at tage et kig på nike udvalg af træningstøj, som kan holde dig tør og varm på samme tid. Nike har deres trænings-serie som kaldes “NIKE PRO”. Her finder man både træningstøj til varmt vejr: STAY COOL, til koldt vejr: STAY WARM og til restituering: RECOVERY.

Da jeg udelukkende vil kigge på træningstøj, og da vinteren er over os, vil jeg fortælle lidt nærmere omkring STAY WARM serien.
Denne serie er nemlig specielt udviklet til atleter, som skal kunne holdes tørre og varme, men samtidig kunne bevæge sig let og frit. 

Taget fra nike.com

Taget fra nike.com


Til højre ser du Nike’s Pro combat hyperwarm compression trøje, som er en af mine yndlings træningstrøjer til koldt vejr. Generelt indeholder alt nike’s træningstøj den teknologi som kaldes “Dri-FIT”, som i praksis gør, at sveden kan trænge gennem indersiden af trøjen til ydersiden, men der kan omvendt ikke trænge vand ind fra ydersiden af trøjen. Denne teknologi sørger for, at holde dig tør, og fordi trøjen sidder så tæt til kroppen holder den dig også varm!

Se for eksempel Sportsways.dk’s udvalg af undertrøjer her.

Udover at trøjen er utrolig praktisk, ser den også utrolig cool ud på kroppen. Man kommer helt til at ligne en professionel fodboldspiller eller professionel løber med sådan et lækkert stykke stof på kroppen – og hvis man ovenikøbet har lidt muskler, man gerne vil vise frem, kommer det let til syne i denne trøje. 

Gernerelt er alt Nike’s PRO COMBAT tøj perfekt til træning. Om vinteren skal du bruge deres STAY WARM-serie, og om sommeren skal du bruge deres STAY-COOL-serie. 

Man kan få PRO COMBAT til hele kroppen. Så hvis man har lyst til at ALT skal være PRO COMBAT når man træner. Så er dette også en mulighed! Det er nemlig vigtigt at føle sig godt tilpas under træning, og hvis man føler sig godt tilpas i PRO COMBAT tøj, hvorfor skal man så ikke bruge det? 


 

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*