NYT: Animeret fodboldøvelser

For nye og ældre trænere kan det være svært at gennemskue en øvelse, hvis der blot står beskrevet med tekst hvordan den udføres. Derfor har vi hos fodboldtraeningen.dk fundet på et nyt tiltag: animeret fodboldøvelser. 

Med animeret fodboldøvelser får man et helt andet syn på en øvelse end man gør med tekst. En animeret fodboldøvelse er en lille “film”, hvor spillerne og bolden bevæger sig. Nogle mennesker lærer bedst visuelt og andre lærer bedst med tekst. Derfor har vi valgt at have begge dele her på siden. 

Samtidig har vi lavet et helt nyt øvelsesbibliotek og kaldet det “Animeret øvelsesbibliotek”. Dette øvelsesbibliotekt indeholder over 80 øvelser, hvor mange af dem samtidig er animeret. Dette er specielt til gavn for nye trænere, hvilket også er grunden til at den er i vores nye pakke: “Forældre pakken“. 

Nu vil jeg ikke snyde dig for en super god øvelse, som virkelig får pulsen op hos spillerne. 

Øvelsen ovenfor går ud på at der spilles 1 vs. 1. Den spiller som scorer bliver på banen, hvor den tabene modstander skiftes ud. Dette skal gå lynhurtigt, og spillerne skal følge godt med i spillet. Der kan sagtens spilles 2 vs. 2 og endda 3 vs. 3. En god øvelse til at forøge konditionen. 

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*