skal jeg tage proteinpulver?

Opbyg muskelmasse med/uden proteinpulver

Er proteinpulver vejen frem?

Hvad er den perfekte krop for en fodboldspiller egentlig? Som fodboldspiller gælder det om at finde den perfekte middelvej mellem muskler og vægt. Vi ved jo alle, at muskler vejer mere end fedt, og derfor kan man godt veje en del mere end sine kammerater, hvis man træner meget, selvom man føler at man har ens kropsbygning. Derfor skal man ikke fortvivle.

Først og fremmest gælder det om at få bugt med fedt-procenten, alt den unødvendige fedt skal fjernes – men alt med måde! Min personlige mening er at en fedtprocent mellem 10-15% er en god fedtprocent.

Hvis man kigger på nutidens professionelle fodboldspillere, så er det utrolig godt skåret. De har alle en meget fit fysik, muskuløse men stadig ikke for tynde. Man ser også ofte at forsvarsspillere og målmænd er tungere end midtbanespillere og angrebsspillere.

Hvordan opbygger jeg muskelmasse?

Hvis du derfor går med drømmen om at bygge en masse muskler på kroppen, så er det vigtigt at du tager din styrketræning og kost seriøst. Hvis man gør dette, vil man se resultater meget hurtigt, men man skal være opmærksom på, at man kommer til at tage på i både muskler og fedt. Det gælder hele tiden om at ligge i kalorie overskud, da kroppen skal bruge en masse energi på at bygge nye muskler når man træner.

Find mit yndlings-proteinpulver her

Proteiner er også vigtige at få nok af, og derfor skal man sørge for at man spiser nok protein om dagen. Generelt skal man have 2.5g protein/kg kopsvægt/dag, og hvis man har svært ved at få nok protein gennem kosten, kan proteinpulver være en hjælpende hånd.

Jeg håber det var en hjælpende hånd til dig som gerne vil have flere muskler. Hvis du har mod på det må du meget gerne sende mig netop DIN historie omkring hvordan din krop har udviklet sig gennem tiden. Jeg ville være glad for at høre mere omkring dit syn på proteinpulver og andre kosttilskud.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*