U10 fodboldtræning

U10 fodboldtræning

Træner du U10 fodboldhold i din fritid som frivillig fodboldtræner, og har svært ved at finde ud af, hvordan du skal træne dem? Så har jeg forsøgt at lave et blogindlæg, som fortæller dig, hvad du skal fokusere på i de forskellige fodboldøvelser!

Der er sådan set meget få fokuspunkter, når man har at gøre med U10 årgangen. En god tommelfingerregel er, at der skal være mange boldberøringer, og at spillerne har det sjovt samtidig! Derfor skal der være utrolig stor fokus på de tekniske fodboldøvelser, hvor spilleren udvider sine tekniske færdigheder!

Nedenfor har jeg forsøgt at opstille en lille visuel figur, så du kan se hvilke fokuspunkter, som der specielt skal være i U10 fodboldtræningen. Som du kan se er der en masse teknisk træning, og du kan med fordel kombinere den fysiske træning med den tekniske træning. Det er nemlig vigtigt altid at have bolden med i alle fodboldøvelser for at holde motivationen oppe! Det findes ikke noget mere kedeligt end at træne fysisk træning, hvis man i det mindste ikke har en bold indblandet!

35% Complete
15% Complete
25% Complete
25% Complete

Jeg håber, at du nu har fået mere styr på træning af U10. Hvis ikke har jeg forberedt 30 træningspas, som du kan downloade og bruge til din træning!

U10 fodboldtræning

DOWNLOAD


Visit-kort-Kristoffer Krüger

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*