U12 fodboldtræning

U12 fodboldtræning

Hvis du træner U12 drenge/piger i fodboldtræning, skal du holde dig til bestemte fokuspunkter gennem det meste af træning. Det kan være svært at vide, hvad man egentlig skal fokusere på, når man har med U12 fodboldhold at gøre.

Men hvad er egentlig godt at fokusere på, og hvad er godt at spillerne lærer i denne alder? For det første mangler spillerne en masse tekniske færdigheder, som de kan få brug for, når de spiller kampe. De tekniske færdigheder hos en fodboldspiller, kan sørge for, at spilleren kommer godt ud af pressede situationer. Hvis en spiller er usikker på sin teknik, kommer spilleren ofte ud i nogle situationer hvor bolden hurtigt mistes – og det vil vi gerne undgå! Spillerne skal stole på deres tekniske færdigheder, så deres selvtillid ryger i top! Derfor skal der være ekstra meget fokus på teknikken i denne alder.

Udover at der skal være fokus på teknikken, kan du som træner, så småt begynde at forklare forskellige taktiske principper i fodbold. Det kan fx være offside, at holde linjen, presspil osv. Dette skal der også være fokus på!

Sammen med den tekniske træning, som er et af TOP fokuspunkterne, har vi også skudtræningen, hvor der evt. kan kombineres noget fysisk træning sammen med skudtræningen og den tekniske træning. Det er altid en god idé, når motivationen skal holdes oppe!

HUSK at det er i U12 alderen, at du små småt må begynde at træne hovedstødstræning med dine fodboldspillere. Se mere her hvorfor.

Nedenfor er der opstillet en lille visuel tabel over hvilke fokuspunkter, som der specielt skal være i U12 træningen.

30% Complete
25% Complete
20% Complete
25% Complete

Jeg håber, at du nu har fået en lille idé om, hvordan du træner dit hold (hvis de er i U12 årgangen). Hvis du mangler hjælp til at træne U12, har jeg udarbejdet 30 forberedte træningspas, som du kan bruge til din træning!

U12 fodboldtræning

 

Download


Visit-kort-Kristoffer Krüger

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*