U14 fodboldtræning

U14 fodboldtræning

I den daglige U14 fodboldtræning, skal der være fokus på nogle bestemte ting. Som fodboldtræner skal du sørge for, at der er fokus på de rigtige ting, så spillerne lærer mest.

Indenfor U14 fodboldtræning skal der specielt være fokus på den tekniske del, dog skal du som træner, så småt begynde at tænke den fysiske form, spillernes taktiske viden, og hvordan de skyder til en bold! Det er sådan set i denne alder, at der skal trænes meget i alle fokuspunkter. Men det er intet problem, da du med fordel kan sammenkoble flere fokuspunkter, så du fx træner fysisk træning og teknisk træning på én gang i én fodboldøvelse! Derved får du også presset spillerne, så de kommer ud i nogle situationer, som kan ligne almindelige kampsituationer. Det er i disse situationer, at de lærer mest!

Nedenfor kan du se en visuel tabel over hvordan de forskellige fokuspunkter fordelt, og hvor stor en procentdel de skal fylde gennem en fodboldsæson!

30% Complete
20% Complete
20% Complete
20% Complete

Husk også at du skal træne masser af hovedstødstræning i denne alder. Gennem spillernes yngre år, burde de ikke være blevet trænet i dette (se her), og derfor skal de lære det nu! Det er helt klart et undervurderet aspekt i fodbolden, som vores danske fodboldspillere simpelthen ikke er gode nok til. Nicklas Bendtner er et godt eksempel på en spiller, som er god i hovedstødsspillet!

Hvis du gerne vil have hjælp til din daglige fodboldtræning, har jeg lavet 30 forberedte træningspas til U14 træningen, som du kan benytte!

U14 fodboldtræning

 

DOWNLOAD

Det var mit lille blogindlæg omkring træning af U14 drenge og piger. Hvis du har nogle spørgsmål eller andet, er du velkommen til at sende mig en mail!


Visit-kort-Kristoffer Krüger

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*