U8 fodboldtræning

U18 fodboldtræning

Dette blogindlæg kommer til at handle lidt om, hvordan du skal træne dine U18 spillere i fodbold. Når man træner U18 spillere, skal man sætte sig i respekt som træner, og spillerne skal kunne stole på, at det du siger, er det korrekte at gøre. I spilernes yngre dage (U14 og derunder) skulle der være speciel fokus på den tekniske træning. Men dette er ikke de primære fokuspunkter, når vi har med U18 spillere at gøre.

Du vil opdage som træner, at hvis dine spillere ikke er i god nok fysisk form, så bliver de simpelthen “kørt over” af et hold, som er i bedre fysisk form. I denne alder og i senior rækkerne, spiller den fysiske form en kæmpe rolle, hvis man gerne vil vinde fodboldkampe. Det gælder simpelthen om at have en god kondition. Et godt tip er at starte tidligt op i starten af sæsonen, så man er et skridt foran sine modstandere.

Derfor skal du altså have fokus på den fysiske træning, og du kunne eventuelt koble disse fodboldøvelser sammen med skudtræningen, så spillerne bliver presset under skudtræningen – ligesom i normale kampe. Det er tit at når spillerne bliver presset, så holder de ikke hovedet koldt, og træffer de forkerte beslutninger. Men spillerne bliver jo kun bedre af at træne, så sørg for at presse dem!

Nedenfor kan de se et visuelt skema over fokuspunkterne, og hvor meget de skal fylde gennem en sæson.

20% Complete
25% Complete
25% Complete
30% Complete

HUSK også at du skal give dine spillere en god taktisk viden. Derfor fylder dette fokuspunkt også forholdsvis meget i træningen. Spillerne kan ikke forøge deres tekniske færdigheder ret meget mere, men de kan blive bedre taktisk! De skal lære at tænke mere over spilet, så de rigtige beslutninger træffes!

Hvis du syntes, at det virker som en stor mundfuld, så har jeg lavet 30 forberedte træningspas, som du kan downloade og bruge.

U18 fodboldtræning

 

Downlaod

 

Jeg håber, at du kunne bruge dette indlæg, til at træne dine spillere lidt bedre i den daglige U18 fodboldtræning!


 

Visit-kort-Kristoffer Krüger

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*