U6 fodboldtræning

U6 fodboldtræning

Hvad skal du fokusere på når du træner fodboldspillere i u6 årgangen? Det vil jeg prøve at fortælle dig lidt om i dette blogindlæg, da det egentlig er meget simpelt.

Når man er en ung fodboldspiller, og ikke endnu kender særlig meget til fodboldspillet, er det først og fremmest vigtigt at skabe interesse! Det er vigtigt, at du som fodboldtræner skaber stor interesse hos de små spillere for selve fodboldspillet. De skal hygge sig, når de spiller fodbold, og derfor er det vigtigt, at de har det sjovt med hinanden. Du skal huske at rose dem, og hele tiden have en venlig tone, selvom de er lidt frække af og til. 

Det du specielt skal fokusere på, er fodboldøvelser, hvor der øves skudtræningen. Spillerne elsker at score mål, og der skal scores MANGE mål i denne alder. Når spillerne scorer, har de det sjovt! Du kan med fordel inddrage forældrene i træningen, hvor de kan hjælpe med at rose spillerne fx. Forældrene hjælper derved på at øge motivationen, som du kan læse mere om her.

HUSK at du ikke må træne hovedstødstræning med disse små spillere! Deres nakke kan seimpelthen ikke holde til det, og det kan have fatale konsekvenser. 
Læs mere om det her.

Nedenfor har jeg lavet en visuel tabel, hvor du kan se hvad du specielt skal træne spillerne i, når du har med U6 at gøre!

25% Complete
10% Complete
25% Complete
40% Complete

Jeg håber, at du har nu har fået en smule mere styr på hvordan U6 fodboldhold skal trænes. Hvis ikke, så har jeg lavet 30 træningspas for dig, som du kan downloade allerede nu!

U6 fodboldtræning

DOWNLOAD


Visit-kort-Kristoffer Krüger

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*