U8 fodboldtræning

U8 fodboldtræning

Når man træner U8 til fodboldtræning, er der nogle få fokuspunkter, som er gode at følge! Det er utrolig vigtigt, at man sætter fokus på at spillerne har det sjovt samtidig med at der spilles fodbold. Når man er i U8 årgange, er det sjovt at score masser af mål – derfor skal der være stor fokus på at score mål! Tilrettelæg derfor din træning efter, at der scores mange mål.

Spillerne udvikler sig utrolig meget i denne alder, og der skal også være fokus på den tekniske træning. Det er langt mere kompliceret at lære den tekniske træning, når man er senior spiller, end hvis man lærer det i løbet af ens junior-år. Du kan evt. kombinere den fysiske træning med skudtræningen og den tekniske træning. Derved holder du også motivationen oppe, som jeg også har skrevet et blogindlæg omkring her. Husk også at inddrage forældrene i den daglige fodboldtræning.

Nedenfor kan du se en visuel tabel over hvilke fokuspunkter, der skal være i U8 alderen.

30% Complete
15% Complete
15% Complete
40% Complete

Husk at du skal være meget påpasselig med hovedstødstræningen. Se her hvorfor. Hvis du gerne vil have hjælp med at tilrettelægge træningspas til U8 årgangen, så har jeg forberedt 30 træningspas med gode fodboldøvelser, som du kan bruge!

U8 fodboldtræning

 

DOWNLOAD


 

Jeg håber, at du kunne bruge dette lille blogindlæg omkring hvordan man træner U8 drenge/piger i fodboldtræning.

Visit-kort-Kristoffer Krüger

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*