Ultimativ pakke

Vil du være den bedst forberedte træner?

Dette er vores ultimative pakke her på fodboldtraeningen.dk, og i denne pakke får du altså ALLE vores programmer, hvilket er over 240 øvelser og 30 forberedte træningspas.

Denne pakke indeholder:

  • Komplet sæson til alle årgange (vælg selv)
  • Kæmpe udendørs øvelsesbibliotek
  • Kæmpe indendørs øvelsesbibliotek
  • Målmandsøvelser
  • Animerede øvelser
  • Guide til den “nye” fodboldtræner 
  • Video-øvelser
  • Video-guides

Komplet sæson 

Du kan vælge netop DIN årgang. Programmerne indeholder 30 træningspas, som svarer til en hel sæson. Det betyder, at du bliver den bedst forberedte træner, da du derved altid er forberedt til hver træningspas. Dine spillere bliver langt mere motiveret, da det udelukkende er gode fodboldøvelser, som samtidig er sjove. Det bliver simpelthen ikke lettere og sjovere at være fodboldtræner. Ingen forberedelsestid.

Udendørs øvelsebibliotek

Dette øvelsesbibliotek indeholder over 100 gode fodboldøvelser, som du kan bruge til din fodboldtræning. Du kan bruge øvelserne til at få inspiration til dine egne træningspas, så du opnår mere kvalitet i fodboldtræningen. Fodboldøvelser har gode illustrationer, som du derved nemt kan forstå øvelse. Derudover er den beskrivende tekst let at forstå.

Indendørs fodbold øvelsesbibliotek

Indendørs øvelsebibliotek

Dette øvelsesbibliotek indeholder over 50 gode fodboldøvelser, som du kan bruge til din fodboldtræning. Du kan bruge øvelserne til at få inspiration til dine egne træningspas, så du opnår mere kvalitet i den indendørs fodboldtræning. 

Fodboldøvelser har gode illustrationer, som du derved nemt kan forstå øvelse. Derudover er den beskrivende tekst let at forstå.

Fodbold målmandsøvelser

Målmandsøvelser

I denne e-bog finder du en masse gode fodboldøvelser, som udelukkende har fokus på målmanden. Du finder både fodboldøvelser til målmanden som har fokus på opvarmning af målmanden, sikre hænder hos målmanden, præcision hos målmanden og mange andre gode fokuspunkter. 

Forældretræning

Forældretræning guide

Denne guide er uundværlig som ny fodboldtræner. I e-bogen er der samlet en masse gode tips og tricks, som fodboldtrænere benytter hver dag. Du vil bl.a. blive guidet igennem korrekt boldbehandling, taktik, motivation, fysiologi og meget mere.

Der vil være videoer som viser hvordan man korrekt sparker til en bold på forskellige måder, men samtidig også en god beskrivende tekst omkring HVORDAN man gør det.

Animeret øvelsesbibliotek

Dette øvelsesbibliotek indeholder over 80 gode fodboldøvelser, og de fleste kan ses som animation. På den måde er det langt lettere at forstå hver enkelt øvelse. Det bliver altså super let at implementere øvelserne i din næste fodboldtræning. Derudover er den beskrivende tekst let at forstå, og der kommer med sikkerhed mere kvalitet i træningen.

Et uundværligt værktøj til den nye fodboldtræner.

Video-øvelser i baghaven

Disse video-øvelser kan bruges til at vise dine spillere, så de kan øve sig i at blive bedre fodboldspillere, når de ikke er til din fodboldtræning. Det er en unik mulighed for at lave en “ugens-øvelse”, som du som træner kan sende rundt til dine spillere via mail. Derved kan du lave forskellige konkurrencer, hvor den spiller, som kan udføre øvelsen bedst, vinder en præmie.

Hvornår får jeg pakken tilsendt?

Med denne pakke bliver du uden tvivl den bedst forberedte træner i hele klubben. Når du køber dette produkt, får du med det samme filerne tilsendt via e-mail, så du allerede 5 min. efter kan begynde at kigge på øvelserne. Produktet er virtuelt, hvilket betyder, at der ikke er nogle fragtomkostninger.

Det bliver ikke lettere!

Tilfredshedsgaranti
Er du ikke 100% tilfreds med vores program, så tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at du kan få dine penge tilbage inden der er gået 4 måneder efter transaktionen er afgivet. Dette er altså en stor fordel for dig som kunde, som ikke helt ved, om programmet er noget for dig. Det er altså bare med at komme i gang, for der er ingen undskyldninger.

100prc GARANTI