Vilkår & Betingelser

Ved køb af vores online produkter accepteres nedenstående vilkår & betingelser.

 

§1 – Betaling

Når du du handler hos os, kan du betale med følgende korttyper:

  • Visa/Visa Dankort
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover

Vi benytter os af betalingssystemet Paymill, så du som kunde kan føle dig 100% sikker, når du betaler med dit kreditkort. Hos Paymill er dine kreditkort-oplysninger beskyttet, så det kun er Paymill selv, der har adgang til oplysningerne.

Når du har gennemført et køb vil hele købssummen blive overført til vores Paymill-virksomhedskonto med det samme. og du vil modtage vores digitale produkt indenfor få minutter på din mail.

 

§2 – Tilfredshedsgaranti

Som en ekstra service for dig som kunde tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti, da vi udelukkende har med digitale produkter at gøre. Dette betyder at du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med det du købte. Dette forudsætter dog, at du har gennemprøvet vores program i mindst en halv sæson, hvilket cirka er 50 dage. Det vil altså sige, at 50 dage efter købet er gennemført kan du sende os en mail, hvor du skriver hvorfor du ikke er tilfreds med programmet, og vi vil sende pengene retur.

Send os en mail på kontakt@fodboldtraeningen.dk, hvor du oplyser dit navn, adresse, tlf. nr. og ordre nr. Husk også at skrive hvilket program du ikke er tilfreds med. Mailen skal være i vores mailboks 1 måned efter at tilfredshedsgarantien træder i kraft. Det vil sige at efter 80 dage, er købsaftalen endegyldigt indgået, og du kan derefter ikke få pengene retur.

 

§3 – Fortrydelsesret

Jævnfør købeloven kan man ikke fortryde et køb af en elektronisk vare. Emballagen betragtes som brudt på leveringstidspunktet, og da du få produktet tilsendt få minutter efter købet er fortrydelsesretten ikke gældende.

Derfor tilbyder vi dig 100% tilfredshedsgaranti. se ovenfor…

 

§4 – Ansvar of forbehold

Der tages forbehold for tastefejl, forkert-information, specielle uventede situationer osv. Vi tager ydermere forbehold for ændringer af disse vilkår & betingelser, så det er derfor vigtigt, at du hele tiden holder dig opdateret.

Derudover påtager fodboldtraeningen.dk sig intet ansvar for eventuelle person-skader eller lignende, og kan ikke drages til ansvar overfor køberens retsforhold overfor tredjemand.

Hos fodboldtraeningen.dk kan købsaftaler for unge og børn under 18 år kun indgås af forældre, der lovligt kan tage ansvar for købet. Vi er dog hos fodboldtraeningen.dk ikke ansvarlige i at checke kundens alder.

§4.1 – APP

De ovenstående betingelser i paragraf 4 træder også i kraft ved køb af vores app på App Store eller Google Play.

 §5 – E-mail markedsføring

Når du downloader vores gratis-prøveprogram, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev, som til hver en tid kan afmeldes igen. Vi sender ingen SPAM, og videregiver selvfølgelig ikke dine oplysninger til tredjemand.

 

§6 – Købsaftale

Efter købsaftalen er indgået accepterer du disse vilkår og betingelser, og du accepterer, at det er et elektronisk produkt, som du har købt, hvilket bliver sendt til dig med det samme til din E-mail. Der er altså IKKE tale om fysiske bøger. Det anbefales stærkt at du læser disse vilkår og betingelser, så du er indbefattet med hvad du skriver under på og accepterer.

 

§7 – Copyright/ophavsret

Alt indhold på fodboldtraeningen.dk tilhører fodboldtraeningen.dk, og må ikke kopieres på nogen måde. Du må hverken bruge billeder, tekst eller videoer, da det tilhører fodboldtraeningen.dk.

Ved køb af vores produkter er det strengt ulovligt at videregive disse til tredjemand, og dette anses for pirat-kopiering hvilket er strafbart. Hvis dette opdages anmeldes vedkommende til politiet. Det samme gælder således for vores gratis prøveprogram.

§7.1 – APP

De ovenstående betingelser i paragraf 7 træder også i kraft ved køb af vores app på App Store eller Google Play.

 

§8 – Personlige data

Som medlem af fodboldtraeningen.dk bliver der IKKE videregivet personlige oplysninger til tredjemand, og du kan til hver en tid melde dig ud af vores system.

Når du besøger vores fodboldtraeningen.dk anvendes der cookies, hvilket vil sige, at der automatisk huskes hvad du har lagt i kurven osv. Altså en service til dig. Hvis du ønsker at slå cookies fra, så kan du gøre dette i din browser.

 

§9 – Forsendelse

Så snart du har købt et af vores produkter, sender vi det med det samme til dig via mail, da vi har at gøre med digitale produkter. Hvis du ikke har modtaget nogen mail kan du til en hver tid logge ind igen på vores hjemmeside og hente programmet. Du kan også sende os en mail på kontakt@fodboldtraeningen.dk med ordrenummer og navn, så sender vi det pågældende program til dig.