Vind grundpakken med gode fodboldøvelser

VIND den store grundpakke

Vil du vinde grundpakken?
Du har nu mulighed for at vinde vores KÆMPE grundpakke til en værdi af 299,- kr. Vi vælger en vinder HVER måned, og der vil derfor være STOR vinderchance. Det er super nemt at deltage, og kræver 2 min. af din tid! Se mere nedenfor!

Jeg elsker at gøre noget godt for mine læsere. Derfor giver jeg nu muligheden for at vinde vores store grundpakke, som indeholder et kæmpe øvelses bibliotek, forberedte træningspas til én vilkårlig årgang som du bestemmer, samt video-øvelser til baghaven. Nedenfor ser du for eksempel vores kæmpe grundpakke til U13/14. 

Gode fodboldøvelser til U13 og U14

Grundpakken giver dig altså en god ballast til at give dine spillere hvad de fortjener. De fortjener nemlig at du altid er velforberedt, og har en struktureret sæson-plan, så du ikke glemmer at træne vigtige tekniske samt strategiske færdigheder indenfor fodbolden.

Jeg er med! Hvordan gør jeg?
Fedt at du er med! Det er nemlig utrolig simpelt at deltage. Vilkårene ses nedenfor. 

Vilkår
– Indsend holdfoto
– Kort tekst omkring holdet (hvor, hvem og hvorfor)
– “Synes godt om” fodboldtraeningen.dk på facebook.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at sende et holdfoto af dit hold og dig til (kontakt@fodboldtraeningen.dk). Sammen med holdbilledet skal du skrive en kort tekst, som skal indeholde følgende: Hvor kommer du fra? Hvem træner du? Hvorfor skal du vinde vores store grundpakke?

Så snart jeg kan se, at du har “synes godt om” vores facebook side, samt har indsendt ovenstående til vores mail, så er du med i konkurrencen om at vinde grundpakken. Husk at vinderchancerne er MEGET store, eftersom der ikke særlig mange der benytter sig af denne mulighed. Det er bare med at komme igang!

Ved deltagelse accepterer du yderligere, at vinderbilledet bliver slået op på facebook og du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev (INGEN SPAM).

INDSEND HOLDFOTO


 Visit-kort-Kristoffer Krüger

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Del så andre også kan få glæde af fodboldtraeningen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*